iPhone 5c en iPhone 5S in meerdere webwinkels te koop


iPhone 5c en iPhone 5S in meerdere webwinkels te koop

Nog steeds is er geen officiële release datum voor Nederland bekend voor de iPhone 5C en iPhone 5S. Naar ons idee begint dit nu wel iets te lang te duren. Zo denken niet alleen wij er over, maar ook meerdere Nederlandse webwinkels.

Beetje bij beetje gaan meerdere Nederlandse webwinkels de iPhone 5C en iPhone 5S aanbieden. Na Belsimpel en Dixons (de verkoop inmiddels weer gestaakt) bieden nu ook de Wehkamp en 4Launch beide iPhone toestellen te koop aan.

Wat is ons opvalt is het prijsverschil; de iPhone 5C 16GB (los) heeft namelijk een adviesprijs voor 599 euro. Voorlopig is de Wehkamp de enige die de adviesprijs hanteert en kan je de iPhone 5C 16GB kopen voor 599 euro. Belsimpel is hier een klein beetje boven gaan zitten en kan je de iPhone 5C 16GB kopen voor 604 euro. Bij 4Launch ben je net iets duurder uit en kan je de iPhone 5C aanschaffen voor 619,99 euro.

Wat de reden is voor de prijsverschillen weten wij ook niet precies. Dit kan bijvoorbeeld te maken hebben met de verschil in inkoopprijs, verzendkosten en opslagkosten. Gelukkig zijn de prijsverschillen niet schokkend groot en zijn het allemaal betrouwbare webwinkels.

Het is alleen nog steeds wachten totdat de iPhone 5C en iPhone 5S officieel in Nederland te kopen zijn. Wij zijn erg benieuwd naar de prijzen / aanbiedingen van de providers.Over de auteur:

Jeremy

Leuk dat je mijn website bezoekt! Ik hou je graag op de hoogte van de nieuwe goedkope iPhone van Apple. De laatste aanbiedingen, reviews en nieuws kan je hier lezen. Deze website heeft geen enkele relatie met Apple en dus onafhankelijk!

Er is 1 reactie op “iPhone 5c en iPhone 5S in meerdere webwinkels te koop”

 1. RMSH zegt:

  Ik zie dat Wehkamp nu alle kleuren iPhone 5c verkoopt en er staat 'direct leverbaar' bij. Iemand een idee of dit dan helemaal betrouwbaar is, aangezien de iPhone 5c officieel pas op 25-10 in NL is? Staat er bijvoorbeeld Duitse software op ofzo?

  Graag tips of het beter is te wachten tot 25-10 of dat je je geen buil kunt vallen en 'm gewoon 2 weken eerder in huis kunt hebben.

  Alvast dank voor de reacties!

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.


*Top* Aanbieding

Apple iPhone 5C
iPhone 5C kopen bij Belsimpel Nu te bestellen!
bij Belsimpel.nl
Bekijk aanbiedingen >>

CATEGORIEËN

 • Aanbiedingen
 • Apps
 • Geruchten
 • Grappig
 • Nieuws
 • Reviews
 • Tips & tricks