iPhone 5C kopen

Op deze pagina kan je informatie vinden omtrent het kopen van een iPhone 5C, wat de bijzondere specificaties zijn en we waar je de beste aanbiedingen kunt vinden. Maar wellicht ben je al helemaal op de hoogte van de iPhone 5C en zijn mogelijkheden en ben je in eerste instantie gelijk op zoek naar interessante aanbiedingen, voor deze mensen beginnen we dan maar direct met de top 3 best aanbiedingen.

 Provider Abonnement Maandprijs Toestelprijs
 Vodafone Red C 2 jaar 44 euro 139 euro knop_bekijken-klein-klein
 KPN Alles in 1 Standaard 2 jaar 52,50 euro 181 euro knop_bekijken-klein-klein
 Hi Hi Medium Student 2 jaar 35 euro 187 euro knop_bekijken-klein-klein

 
De alleerste goedkope iPhone van Apple heeft de naam iPhone 5C gekregen. Dit komt omdat de laatste iPhone voordat de iPhone 5C te kopen is in Nederland de iPhone 5 is. Daarnaast staat de C in iPhone 5C voor 'colour', dit heeft betrekking op het feit dat de iPhone 5C in meerdere kleuren te kopen is. Met de iPhone 5C wil Apple graag mee doen op low-budget smartphone markt. Deze markt ligt voor Apple nog helemaal open omdat ze nooit een iPhone in dit segment hebben gehad.

iPhone 5C kopen

Display & Design

De iPhone 5C zal qua design niet veel gaan verschillen van de iPhone 5. Het scherm van de iPhone 5C zal namelijk hetzelfde zijn qua grootte en resolutie als de iPhone 5. De belangrijkste verschillen zullen gaan zitten in de achterkant en kleurencombinaties. De iPhone 5C zal een wat goedkopere behuizing krijgen dan zijn voorgangers. De achterkant van de iPhone 5C is van plastic. Aan de andere kant speelt Apple juist in op de behoefte van de klant om de iPhone 5C in verschillende kleuren te kunnen kopen.

iPhone 5c kleuren

Besturingssysteem iOS 7

Als je een nieuwe iPhone koopt wil je niet alleen dat de specificaties van de iPhone zelf indrukwekkend zijn maar ook dat de software weer wat extra’s te bieden heeft. Apple heeft met iOS 7 wel weer wat een flinke upgrade klaar liggen. Een van de grootste wijzigingen in iOS 7 is de vormgeving; de nieuwe vormgeving heeft meer een 2D look gekregen en toont een stuk strakker en eenvoudiger.

iOS 7 vormgeving

Een van de belangrijkste peilers bij het ontwikkelen van iOS 7 was dat het gewoon een stuk eenvoudiger en gebruikersvriendelijker zou werken. Geen tierelantijntjes meer, gewoon back to basic. Weg met de overbodige balken en knoppen, geef de gebruiker gewoon waarmee de noodzakelijke tools zodat die snel ermee uit de voeten kan. Zoals je hieronder kunt zien is bijvoorbeeld de agenda flink uitgekleed:

iPhone 5S iOS 7 Agenda

De iPhone 5C is alleen te bedienen door middel van een touchscreen. De iPhone 5C zal twee ingebouwde camera’s bevatten; 1 aan de voorkant en 1 aan de achterkant. De camera aan de voorkant kan je gebruik voor video gesprekken en het eenvoudig maken van foto’s van jezelf. De iPhone 5C stelt je in staat om veelzijdige foto’s te maken; van normale foto tot vierkante foto tot en met panorama foto.

iPhone 5S iOS 7 camera

Prijzen en kopen van iPhone 5C

Het is duidelijk dat Apple met de iPhone 5C wil concurreren met smartphones die worden aangeboden voor een lagere prijs. Apple heeft namelijk gemerkt dat steeds meer mensen behoefte hebben aan een goedkopere iPhone.

Als je de iPhone 5C los wilt kopen dan zal deze in de App store het volgende gaan kosten;
- iPhone 5C 16GB (alleen toestel): 599 euro
- iPhone 5C 32GB (alleen toestel): 699 euro

iPhone 5C met abonnement kopen

Veel mensen kiezen ervoor om een iPhone 5C te kopen in combinatie met een abonnement. Het grootste voordeel hiervan is dat de je niet in een keer zoveel hoeft te betalen voor de iPhone 5C als toestel. Daarnaast zijn er online altijd wel leuke aanbiedingen te vinden waardoor je niet de hoofdprijs hoeft te betalen voor je abonnement.

Het hangt een beetje van je situatie af wat je het beste kunt doen. Sommige mensen kiezen er juist voor om in een keer de iPhone 5C te betalen en dan een Sim Only abonnement te nemen. Of dat je nu een nieuw abonnement gaat afsluiten of verlengen, eigenlijk is voor elke mogelijkheid wel een aanbieding te vinden. Als je een iPhone 5C wilt kopen, dan is dat dus gewoon mogelijk.

Wellicht heb je al jaren dezelfde provider en ben je tevreden of juist niet; tegenwoordig zit je niet meer zo gebonden aan 1 provider in ieder geval. Gelukkig is dat een stuk makkelijker geworden en kan jij dus genieten van een mooie aanbieding van een andere provider. Hieronder hebben wij de providers op een rijtje gezet, maak je keuze en bekijk alle iPhone 5C (web only) aanbiedingen.

iPhone 5C kopen met Vodafone abonnement iPhone 5C kopen met KPN abonnement iPhone 5C kopen met T-Mobile abonnement iPhone 5C kopen met Hi abonnement iPhone 5C kopen met Telfort abonnement

 

iPhone 5C kopen in de aanbieding

Als je even de tijd neemt om goed te kijken dan kan je de iPhone 5C een stuk goedkoper online kopen dan fysiek in de winkel. Je hoeft geen geleerde te zijn om te weten waarom dit is; het online kopen van een iPhone 5C gaat namelijk volledig automatisch en is daarom een stuk goedkoper dan als het via personeel in de winkel gebeurd.

Veel van de aanbiedingen die je online zult vinden, zijn dan ook zogenaamde ‘web only’ aanbiedingen en dus niet te verzilveren in een winkel. Er zijn ook veel online telecom winkels die geen eens een fysieke winkel hebben om zo goedkoop mogelijk proberen te zijn. Door de hevige concurrentie stunten veel tussenaanbieders met de prijzen. Wij hebben getracht om de beste en vooral de goedkoopste aanbieders op een rijtje te zetten.

iPhone 5C met Sim Only abonnement kopen

De Sim Only abonnementen zijn met een flinke opmars bezig en winnen flink aan populariteit. Sim Only abonnementen zijn eigenlijk gewoon een los abonnement alleen dan zonder toestel. Hierdoor betaal je per maand aanzienlijk minder omdat je de iPhone 5C dan meer hoeft af te lossen in het maandbedrag.

Sommige mensen kunnen de iPhone 5C wellicht goedkoop 2e hands kopen en dan is een Sim Only abonnement eigenlijk het beste wat je kunt doen. Een Sim Only abonnement is ook interessant wanneer je abonnement in combinatie met je iPhone 5C is afgelopen en je wellicht gewoon nog een paar jaar wilt genieten van je iPhone 5C. Met een Sim Only abonnement betaal je soms wel tot 50% minder per maand.

Hieronder hebben wij wat populaire en gespecialiseerde aanbieders neergezet van Sim Only abonnementen voor de iPhone 5C. Dagelijks hebben ze leuke, goedkope en interessante aanbiedingen:

iPhone 5C kopen met Sim Only bij Simpel iPhone 5C kopen met Sim Only bij Ben iPhone 5C kopen met Sim Only bij Simyo iPhone 5C kopen met Sim Only bij Youfone

 

iPhone 5C los kopen zonder abonnement

Zit je liever niet vast aan een abonnement van 1 of 2 jaar? Of je hebt nog wel een abonnement lopen maar je hebt gewoon een nieuwe iPhone nodig (wellicht is de andere gestolen of kapot) dan kan je dus ook een iPhone 5C los kopen.

Het voordeel van het kopen van een iPhone 5C los is dat je eenmalig een bedrag betaald en daarna is de iPhone 5C gewoon van jou. Het voordeel is eigenlijk ook gelijk een nadeel, je betaald namelijk in een keer wel een hoog bedrag. Want bij het afsluiten van een abonnement los je eigenlijk per maand de toestelprijs af. Een ander voordeel voor het kopen van een iPhone 5C los is dat je de prijzen perfect met elkaar kunt vergelijken. Hieronder hebben wij de goedkoopste aanbieders op een rijtje gezet.


*Top* Aanbieding

Apple iPhone 5C
iPhone 5C kopen bij Belsimpel Nu te bestellen!
bij Belsimpel.nl
Bekijk aanbiedingen >>

CATEGORIEËN

  • Aanbiedingen
  • Apps
  • Geruchten
  • Grappig
  • Nieuws
  • Reviews
  • Tips & tricks


iPhone 5C kopen?

Zit jij eraan te denken om een iPhone 5C te kopen? Kijk dan gerust even rond op onze website naar alle specificaties en mogelijkheden die de iPhone 5C allemaal te bieden heeft.

Niet alleen geven wij zoveel mogelijk informatie omtrent de iPhone 5C maar ook waar je interessante aanbiedingen kunt vinden zodat je de goedkoopste prijs betaald als je besluit om de iPhone 5C te kopen.