iPhone 5C met KPN abonnement

Wellicht de grootste provider van allemaal; KPN. Als je een KPN abonnement afsluit voor je iPhone 5C dan ben je garant van een goede landelijke dekking en kan je gebruik maken van het snelle 4G netwerk van KPN. KPN is een vooruitstrevende provider die constant investeert zodat de klanten optimaal kunnen genieten van onder andere hun iPhone 5C.

iPhone 5C KPN abonnement

iPhone 5C met een KPN abonnement afsluiten

KPN geeft je de keuze uit 5 abonnementspakketten. Waar eigenlijk de 2 goedkoopste abonnementen niet heel interessant zijn als iPhone 5C gebruiker. Bij de 2 goedkoopste abonnementen van KPN kan je niet het optimale halen uit je iPhone 5C en dat is zonde. Met de zogenoemde ‘alles-in-een’ KPN abonnementen heb je een aantal voordelen:
- Maak gebruik van het supersnelle 4G netwerk
- Onbeperkt smsen en bellen
- Het toestel is gewoon van jou

Laten we even hieronder de details van de zogenoemde ‘alles-in-een’ abonnementen van KPN bekijken.

1) Alles-in-een InstapiPhone 5C KPN abonnement alles in een instap
Belminuten: Onbeperkt
SMSen: Onbeperkt
Datalimiet: 500 MB
Snelheid: max. 25 Mbps
4G netwerk

2) Alles-in-een StandaardiPhone 5C KPN abonnement alles in een standaard
Belminuten: Onbeperkt
SMSen: Onbeperkt
Datalimiet: 2000 MB
Snelheid: max. 25 Mbps
4G netwerk

3) Alles-in-een PremiumiPhone 5C KPN abonnement alles in een premium
Belminuten: Onbeperkt
SMSen: Onbeperkt
Datalimiet: 4000 MB
Snelheid: max. 50 Mbps
4G netwerk

iPhone 5C bij KPN

De iPhone 5C kan je het beste in combinatie gebruiken met een van de bovenstaande KPN abonnementen. Deze zijn namelijk uiterst geschikt voor smartphones. Binnenkort zal KPN de iPhone 5C samen met de iPhone 5S gaan verkopen. Hoe en wanneer dit precies het geval zal zijn is helaas nog niet bekend. Tevens heeft KPN ook nog geen prijzen bekend gemaakt.

iPhone 5C bij KPN

KPN biedt al abonnementen aan die gebruik kunnen maken van het 4G netwerk. Deze abonnementen zijn alleen geschikt voor de iPhone 5C en iPhone 5S omdat deze vereiste frequentie van KPN 4G netwerk ondersteunen. Als er meer informatie is omtrent de prijzen en de abonnementen van KPN voor de iPhone 5C dan zullen we dat direct melden.

KPN is niet de enige online webwinkel die KPN abonnementen aanbieden. Er zijn meerdere webwinkels die een KPN abonnement in combinatie met de iPhone 5C aanbieden. Om je een zo goed mogelijk overzicht te geven van de aanbiedingen en deze te kunnen vergelijken hebben we alles hieronder in 1 overzicht gezet.

Voor een volledig overzicht van alle prijzen, aanbiedingen, providers en alles omtrent het kopen van iPhone 5C klik dan hier.


*Top* Aanbieding

Apple iPhone 5C
iPhone 5C kopen bij Belsimpel Nu te bestellen!
bij Belsimpel.nl
Bekijk aanbiedingen >>

CATEGORIEËN

  • Aanbiedingen
  • Apps
  • Geruchten
  • Grappig
  • Nieuws
  • Reviews
  • Tips & tricks