iPhone 5C met Sim Only abonnement

Een iPhone 5C met een Sim Only abonnement, kan dat eigenlijk? Wij krijgen deze vraag vaak gesteld en hopen je door middel van deze pagina wat meer duidelijkheid te verschaffen. Wat is nu precies een Sim Only abonnement? Hoeveel kost een Sim Only abonnement? Zijn er momenteel Sim Only aanbiedingen? Op deze vragen trachten wij een antwoord te geven.

Wanneer is iPhone 5C met Sim Only slim?

Een Sim Only abonnement (kortweg Sim Only) is eigenlijk alleen een los abonnement zonder toestel. Je betaald dus alleen om toegang te krijgen tot het netwerk en de data die bij het abonnement horen. Een Sim Only abonnement is dus alleen interessant als je al in bezit bent van een sim lock vrij iPhone 5C of dat je tweedehands goedkoop een iPhone 5C kunt kopen en een abonnement nodig hebt of als je abonnement is afgelopen je graag nog even gebruik wilt maken van je iPhone 5C.

iPhone 5C Sim Only

Aangezien je bij een Sim Only abonnement niet hoeft te betalen voor je iPhone 5C ben je tot wel 50% op je maandelijks bedrag goedkoper uit. Dit kan je dus op jaarbasis wel honderden euro’s schelen. Het kan dus erg lucratief zijn om nog even jaartje extra van je iPhone 5C te genieten met een Sim Only abonnement.

Sim Only geschikt voor de iPhone 5C aanbiedingen

Als je dan in het bezit bent van een iPhone 5C en je bent op zoek naar een goedkoop Sim Only abonnement dan ben je hier op het juiste adres. Sowieso zal je online goedkopere aanbiedingen vinden dan fysiek in een winkel. Veel van onderstaande aanbieders zijn zelfs alleen online te vinden om zo goedkoop mogelijk te blijven.

Goedkope Sim Only abonnementen voor de iPhone 5C:

iPhone 5C kopen met Sim Only bij Simpel iPhone 5C kopen met Sim Only bij Ben iPhone 5C kopen met Sim Only bij Simyo iPhone 5C kopen met Sim Only bij Youfone

 

Bekijk bovenstaande aanbiedingen zorgvuldig en check welke aanbieding het beste bij jou past. Als je het hier niet kunt vinden dan zal je het niet snel ergens anders goedkoper kunnen vinden.


*Top* Aanbieding

Apple iPhone 5C
iPhone 5C kopen bij Belsimpel Nu te bestellen!
bij Belsimpel.nl
Bekijk aanbiedingen >>

CATEGORIEËN

  • Aanbiedingen
  • Apps
  • Geruchten
  • Grappig
  • Nieuws
  • Reviews
  • Tips & tricks