iPhone 5C met Telfort abonnement

Wellicht net wat minder populair dan de grote providers KPN, Vodafone en T-Mobile maar zeker een goede nummer 4. Telfort is bezig om een inhaalslag te maken aan de hand van de reclame spotjes op tv, radio en Internet. Telfort pakt het slim aan om niet in te zetten op de allernieuwste telefoons maar juist op de laag daaronder, de wat ze zelf noemen de ‘smartpakkers’.

Telfort

Smartpakkers van Telfort

In de tv reclame van Telfort komt het goed naar voren; de smartpakkers zijn speciaal gericht op de mensen die niet het geld willen uitgeven aan een dure nieuwe iPhone maar best een oudere goedkopere iPhone willen hebben. Telfort laat zien dat je eigenlijk gewoon mee kunt doen met iedereen alleen voor een veel lagere prijs.

Telfort_Smartpakkers

Met Telfort is het mogelijk om zelf je abonnement samen te stellen. Hieronder geven we je een overzicht van waaruit je allemaal kunt kiezen:

1) TelefoonTelfort_telefoon
- Keuze uit meer dan 50 toestellen
- Scherpe toestellease tarieven

2) BelminutenTelfort_minuten
- Kies uit 150, 300, 400, 500 of 1000 minuten
- Bij elk gesprek na 10 minuten gratis bellen

3) SMSTelfort_sms
- Keuze uit 100 of 1000 berichten
- Lage prijzen

4) InternetTelfort_data
- Geen hoge onverwachte internetkosten buiten bundel
- Kies uit 500, 1000 of 1500 MB

iPhone 5C bij Telfort

Als je een iPhone 5C in combinatie met een Telfort abonnement wilt afsluiten dan willen we je nog wel aan herinneren dat Telfort wel met toestellease werkt. Op deze manier betaal je weinig voor je iPhone 5C maar moet je na het abonnementstermijn wel het toestel terug geven. Bijkomend voordeel is wel dat als je iPhone 5C kapot gaat, je een nieuwe krijgt van Telfort.

Telfort_iPhone5C

Verschillende online telecom winkels bieden ook een iPhone 5C met een Telfort abonnement aan. Hieronder volgt een overzicht van dus niet alleen Telfort abonnement van Telfort.nl maar ook van andere webwinkels. Op deze manier ben je altijd het goedkoopste uit.


*Top* Aanbieding

Apple iPhone 5C
iPhone 5C kopen bij Belsimpel Nu te bestellen!
bij Belsimpel.nl
Bekijk aanbiedingen >>

CATEGORIEËN

  • Aanbiedingen
  • Apps
  • Geruchten
  • Grappig
  • Nieuws
  • Reviews
  • Tips & tricks