iPhone 5C met Vodafone abonnement

Wil je graag een iPhone 5C met een Vodafone abonnement afsluiten? Vodafone is een van de grootste providers van Nederland. Vodafone is hard bezig om een 4G netwerk in heel Nederland aan te leggen en zo de klanten optimaal te laten profiteren van de snelheid die de iPhone 5C te bieden heeft. De iPhone is een van de best verkopende telefoons van Vodafone. Vodafone staat bekend om de goede dekking, goede klantenservice en goede abonnementen.

iPhone 5C Vodafone abonnement

iPhone 5C met een Vodafone RED abonnement

De onlangs ge√Įntroduceerde Vodafone RED abonnementen lopen als een trein. Vodafone heeft de laatste maanden veel nieuwe klanten binnen weten te halen met de nieuwe Vodafone abonnementen. Deze Vodafone RED abonnementen zijn uitstekend geschikt voor een iPhone 5C. Vodafone wil het met deze abonnementen gewoon simpel en transparant houden voor de klant. Er zijn 3 Vodafone RED abonnementen waar je de keuze uit kunt maken.

1) Vodafone Red Essential abonnement
Belminuten: 400 minuten
SMSen: Onbeperkt
Datalimiet: 500 MB
Snelheid: max. 14,4 Mbps
Vervangend Toestel Service

2) Vodafone Red abonnement
Belminuten: Onbeperkt
SMSen: Onbeperkt
Datalimiet: 1000 MB
Snelheid: max. 28,8 Mbps
Vervangend Toestel Service

3) Vodafone Red Super abonnement
Belminuten: Onbeperkt
SMSen: Onbeperkt
Datalimiet: 4000 MB
Snelheid: max. 42 Mbps en 4G ready
Vervangend Toestel Service en voorrang bij klantenservice

iPhone 5C bij Vodafone

Hierboven hebben je een overzicht gegeven van de meest populaire Vodafone abonnementen die je kunt afsluiten bij je iPhone 5C. Vodafone zal binnenkort gaan starten met de verkoop van de iPhone 5C, wanneer precies is alleen nog niet bekend. Hoeveel de iPhone 5C ongeveer gaat kosten bij Vodafone is helaas ook nog niet duidelijk.

iPhone 5C Vodafone

Dat de iPhone 5C geschikt is voor het 4G-netwerk van Vodafone dat weten we gelukkig wel. Dat betekent dus razendsnel gebruik maken van het Internet via het netwerk van Vodafone. Zodra we meer informatie hebben omtrent de prijzen en abonnementen voor de iPhone 5C dan laten we je dat direct weten.

Naast Vodafone bieden ook andere webwinkels Vodafone abonnementen aan in combinatie met de iPhone 5C. Per dag hebben de verschillende aanbieders interessante aanbiedingen. Hieronder proberen je dan zo goed mogelijk te informeren van het Vodafone abonnement waar je het voordeligst uit bent.

Voor een volledig overzicht van prijzen, providers, aanbiedingen en een iPhone 5C kopen klik dan hier.


*Top* Aanbieding

Apple iPhone 5C
iPhone 5C kopen bij Belsimpel Nu te bestellen!
bij Belsimpel.nl
Bekijk aanbiedingen >>

CATEGORIE√čN

  • Aanbiedingen
  • Apps
  • Geruchten
  • Grappig
  • Nieuws
  • Reviews
  • Tips & tricks