iPhone 5C net wat dikker dan de iPhone 5


iPhone 5C dikker dan iPhone 5

Vanuit Taiwan (Taiwan Apple Daily) is er opnieuw informatie gelekt omtrent de iPhone 5C van Apple. De Taiwan Apple Daily heeft zijn hand weten te leggen op informatie die betrekking heeft op de afmetingen van de iPhone 5C en een test van de behuizing.

De iPhone 5C heeft de eerste test tegen krassen goed doorstaan. De harde plastic behuizing is gelukkig lastig te beschadigen en kan zich goed weren tegen harde objecten. Onder andere hebben ze met munten en sleutels krassen proberen te maken.

De plastic behuizing is dus minder snel tastbaar voor een krasje. Gelukkig, want tegenwoordig heeft je iPhone al snel wat krassen te pakken. De plastic die Apple gebruikt voor de iPhone 5C zou driemaal zo hard moeten zijn als de normale bescherming die Apple gebruikt voor de andere iPhone toestellen.

Qua afmetingen zal de iPhone 5C niet heel veel afwijken van de iPhone 5. Door de plastic behuizing wijken de afmetingen wel een klein beetje af. De iPhone 5C heeft een hoogte van 124,55 mm, is 59,13 mm breed en is 8,98 mm dik. Dat betekent dat de iPhone 5C net een tikkeltje dikker is dan de iPhone 5.Over de auteur:

Jeremy

Leuk dat je mijn website bezoekt! Ik hou je graag op de hoogte van de nieuwe goedkope iPhone van Apple. De laatste aanbiedingen, reviews en nieuws kan je hier lezen. Deze website heeft geen enkele relatie met Apple en dus onafhankelijk!

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.


*Top* Aanbieding

Apple iPhone 5C
iPhone 5C kopen bij Belsimpel Nu te bestellen!
bij Belsimpel.nl
Bekijk aanbiedingen >>

CATEGORIE√čN

  • Aanbiedingen
  • Apps
  • Geruchten
  • Grappig
  • Nieuws
  • Reviews
  • Tips & tricks