iPhone 5C nu ook al bij Dixons te kopen


iPhone 5C ook te kopen bij dixons - klein

Via steeds meer diverse kanalen kan je de iPhone 5C nu in Nederland al kopen. Als je echt niet kon wachten op de iPhone 5C kon je deze al afgelopen weekend gaan halen (lees: in de lange rij gaan staan) in een Apple Store in Duitsland.

Afgelopen maandag was Belsimpel de eerste Nederlandse online webwinkel waar het mogelijk was om de iPhone 5C te kopen. Nu een paar dagen later is het Dixons blijkbaar ook gelukt om de iPhone 5C naar Nederland te halen en aan te bieden.

Volgens insiders was Dixons al enige tijd bezig om een iPhone 5C voorraad te bemachtigen. Alleen de blauwe en gele iPhone 5C zijn nog niet te kopen bij Dixons, wellicht volgt deze later. De overige iPhone 5C kleur varianten zijn alleen online te bestellen. Dixons biedt geen iPhone abonnement aan dus het is alleen mogelijk om de iPhone 5C los te kopen.

iPhone 5C ook te kopen bij dixons

Wanneer de iPhone 5C nu officieel in Nederland gelanceerd gaat worden is nog steeds niet bekend. We zijn blij dat de online webwinkels zo innovatief zijn dat ze zelf al de iPhone 5C gaan importeren. De iPhone 5C en iPhone 5S zijn in het eerste weekend al 9 miljoen keer verkocht en de telecom winkels willen hier graag een graantje van mee pikken.

 Over de auteur:

Jeremy

Leuk dat je mijn website bezoekt! Ik hou je graag op de hoogte van de nieuwe goedkope iPhone van Apple. De laatste aanbiedingen, reviews en nieuws kan je hier lezen. Deze website heeft geen enkele relatie met Apple en dus onafhankelijk!

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.


*Top* Aanbieding

Apple iPhone 5C
iPhone 5C kopen bij Belsimpel Nu te bestellen!
bij Belsimpel.nl
Bekijk aanbiedingen >>

CATEGORIE√čN

  • Aanbiedingen
  • Apps
  • Geruchten
  • Grappig
  • Nieuws
  • Reviews
  • Tips & tricks