iPhone 5C prijs


iPhone 5c prijs

Het voelt alsof de iPhone 5C en iPhone 5S al maanden geleden zijn gepresenteerd maar eigenlijk is het nog maar 2 weken en een paar dagen geleden. Jammer genoeg zijn de nieuwe iPhone toestellen alleen nog officieel in Amerika te kopen.

Wat zal de prijs nu gaan worden voor de iPhone 5C in Nederland? Hoeveel zal de prijs van de iPhone 5C verschillen van de iPhone 5S? We kunnen wel met zekerheid zeggen dat de iPhone 5C in ieder geval een stuk goedkoper zal zijn.

In Nederland kan je de iPhone 5C alleen nog kopen bij Belsimpel. Maar eigenlijk is de iPhone 5C officieel nog niet te kopen. Het is Belsimpel gelukt om een groot aantal iPhone 5C toestellen naar Nederland te halen en te koop aan te bieden.

Als we kijken naar de prijs van de iPhone 5C in Amerika en de prijs waarvoor Belsimpel de iPhone 5C aanbiedt dan kunnen we globaal een inschatting maken.

iPhone 5C los

Als we kijken naar de iPhone 5C dan kan je deze natuurlijk ook los kopen. Op basis van verschillende bronnen en informatie kunnen we uit gaan van onderstaande prijzen. Dit kan wellicht variëren per telecom winkel (sommige zijn inclusief en sommige exclusief verzendkosten).

- iPhone 5C 16GB (alleen toestel): 599 euro
- iPhone 5C 32GB (alleen toestel): 699 euro

iPhone 5C met abonnement

Hoeveel een iPhone 5C ongeveer gaat kosten in combinatie met een abonnement is natuurlijk lastig om te zeggen. Wat we wel kunnen doen is een indicatie geven op basis van de vorige iPhone toestellen. Wij gaan voor het gemak even uit van een abonnement van 40 euro per maand. Dit is de prijs die de meeste mensen ongeveer zullen betalen namelijk.

Wij schatten dat je bij een abonnement voor 40 euro per maand nog tussen de 75 en 200 euro zal betalen voor de iPhone 5C. Dit is een beetje een brede indicatie maar dit hangt nogal sterk af van de provider en webwinkel. De kans zal groot zijn dat later (na 6 of 12 maanden) de toestelprijs zal zakken tot “gratis”.

Wat krijg je allemaal erbij?

Om het verhaal compleet te maken zullen we je ook vertellen wat je nu precies krijgt als je de iPhone 5C koopt. Of je de iPhone 5C nu los of met een abonnement koopt dan krijg je het volgende sowieso:

- iPhone 5C met iOS 7
- Apple headset met afstandsbediening en microfoon
- USB kabel
- USB netadapter
- Documentatie/handleiding

Voor meer informatie omtrent prijzen, aanbiedingen en het kopen van een iPhone 5C klik dan hier.Over de auteur:

Jeremy

Leuk dat je mijn website bezoekt! Ik hou je graag op de hoogte van de nieuwe goedkope iPhone van Apple. De laatste aanbiedingen, reviews en nieuws kan je hier lezen. Deze website heeft geen enkele relatie met Apple en dus onafhankelijk!

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.


*Top* Aanbieding

Apple iPhone 5C
iPhone 5C kopen bij Belsimpel Nu te bestellen!
bij Belsimpel.nl
Bekijk aanbiedingen >>

CATEGORIEËN

  • Aanbiedingen
  • Apps
  • Geruchten
  • Grappig
  • Nieuws
  • Reviews
  • Tips & tricks