iPhone 5C toch niet een goedkope iPhone?


iPhone 5C - toch niet goedkoop

De laatste tijd gonst het van de geruchten omtrent de iPhone 5C. Een van de onderwerpen is dat als je de iPhone 5C wilt kopen; wat gaat dan precies de prijs zijn? In tegenstelling tot de eerdere geruchten lijkt de iPhone 5C toch niet heel goedkoop te gaan worden.

Waar iedereen dacht dat de iPhone 5C de opvolger zou worden van de iPhone 4S (ook qua huidige prijs) lijkt het er nu eerder op dat de iPhone 5C de opvolger zal gaan worden van de iPhone 5 in plaats van de nieuwe iPhone 5S.

Apple gaat nog wel proberen om de goedkopere smartphone markt te bestijgen maar zal dit dan gaan doen met de iPhone 4S. De iPhone 5C zal dan de iPhone 5 gaan opvolgen en de iPhone 5S zal de het setje complementeren. Volgens Appleinsider zal de iPhone 5C tussen de 400 en 500 dollar gaan kosten, dat is al 100 dollar meer dan weer eerder gemeld hebben.

Eerlijk gezegd hebben wij onze bedenkingen bij dit gerucht. Als de iPhone 5C en iPhone 5S qua prijs allebei in het hoge segment zou gaan zitten, waarom zou Apple dan 2 nieuwe iPhone toestellen moeten uitbrengen? De opzet van de iPhone 5C voor de goedkopere markt en de iPhone 5S gewoon als opvolger van de iPhone 5 klinkt veel logischer. Wat denken jullie? We zullen het allemaal weten rond 10 september 2013…Over de auteur:

Jeremy

Leuk dat je mijn website bezoekt! Ik hou je graag op de hoogte van de nieuwe goedkope iPhone van Apple. De laatste aanbiedingen, reviews en nieuws kan je hier lezen. Deze website heeft geen enkele relatie met Apple en dus onafhankelijk!

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.


*Top* Aanbieding

Apple iPhone 5C
iPhone 5C kopen bij Belsimpel Nu te bestellen!
bij Belsimpel.nl
Bekijk aanbiedingen >>

CATEGORIE√čN

  • Aanbiedingen
  • Apps
  • Geruchten
  • Grappig
  • Nieuws
  • Reviews
  • Tips & tricks