iPhone 5S

De natuurlijk opvolger van de iPhone 5 is de iPhone 5S. De iPhone 5S is vooral software matig erg verbeterd. Zo zit er onder andere een nieuwe verbeterde processor in met een 64 bit ondersteuning. Daarnaast zit er ook nog een processor in die de bewegingen kan bijhouden. En natuurlijk de veel besproken homeknop waar nu een vingerafdrukscanner op zit. De iPhone 5S is tegelijkertijd met de iPhone 5C in Nederland geïntroduceerd.

iPhone 5S - modellen

iPhone 5S te kopen in Nederland

Vanaf 25 oktober is de iPhone 5S en iPhone 5C te kopen in Nederland bij alle providers en online telecom webwinkels. Alle providers en online webwinkels hebben zo hun eigen aanbiedingen en abonnementen. Hieronder hebben de beste aanbiedingen voor je op een rij gezet. De tabel zal constant worden bijgewerkt.

iPhone 5S review

Sinds dat de iPhone 5S te kopen is hebben al ontzettend veel mensen een review geschreven. Dus in plaats van zelf een review te schrijven lijkt het ons juist beter om van verschillende grote websites een soort van beknopte samenvatting te laten zien. Op deze manier krijg je een beter beeld wat diverse mensen van de iPhone 5S vinden.

Techradar.com
“De iPhone 5S is de beste iPhone van dit moment van Apple en wij vonden dit apparaat erg prettig in gebruik. De camera is indrukwekkend en de Touch ID is erg revolutionair”

Voordelen (+):
- Krachtig
- Erg goede camera
- Vingerafdrukscanner is goede toevoeging

Nadelen (-):
- Prijs aan de hoge kant in vergelijking met de concurrenten
- Scherm kon beter
- Accuduur

T3.com
“De iPhone 5S is niet alleen het vlaggenschip van Apple maar ook gewoon de beste iPhone die het bedrijf ooit heeft gemaakt”

Voordelen (+):
- Goede LTE support
- Camera met flitser
- Vingerafdrukscanner is revolutionair

Nadelen (-):
- Prijs
- Accuduur

Pocket-lint
“De iPhone 5S is gewoon een van de beste telefoons op de markt en dat is geweldig”

Voordelen (+):
- A7 processor
- Universele 4G support
- iOS 7

Nadelen (-):
- Geen NFC
- iCloud
- Matige schermresolutie

iPhone 5S specificaties

iPhone 5S - specs

 Algemeen
 Afmetingen: 123,8 mm hoog, 58,6 mm breed en 7,6 mm dik
 Gewicht (incl batterij): 112 gram
 Camera: 8 MP
 Bediening: Touchscreen
 Spreektijd: Tot 10 uur op het 3G netwerk
 Standbytijd: Tot 250 uur
 Bijzonderheden I: Verkrijgbaar in de kleuren; grijs, goud en zilver
 Bijzonderheden II: Vingerafdrukscanner
 Communicatie
 Data: GPRS, EVDO, EDGE, UMTS, HSUPA, LTE en HSDPA
 Datadiensten: MMS, WAP, Email en HTML
 Scherm
 Soort: Retina display
 Grootte: 4 inch
 Resolutie: 1136 x 640
 Overige
 Harddisk: 16GB of 32GB of 64GB
 Connectivity: Bluetooth 4.0, WiFi en USB
 Besturingssyteem: iOS 7

De iPhone 5S is zoals je hierboven kunt zien te kopen in 3 verschillende kleuren; grijs, goud en zilver. De donker grijze versie vervangt eigenlijk het originele donkere iPhone model . De zwarte onder en bovenkant zijn gewoon hetzelfde gebleven. De gouden versie is toegevoegd aan de collectie voor vooral de Aziatische markt. De gouden kleur is namelijk nogal populair in dit gebied.

De iPhone 5S is erg snel en dat komt vooral doordat de telefoon is voorzien van de nieuwe A7 chip. Het is voor het eerst dat een telefoon deze chip bevat. De gehele telefoon en apps draait een stuk sneller en soepeler hierdoor. Er wordt gesuggereerd dat de iPhone 5S zo’n 56x krachtiger is dan alle vorige iPhone modellen en 5x sneller dan de iPhone 5.

iPhone 5S - processor

Batterijduur

De iPhone 5S gaat langer mee dan de iPhone 5. Apple zegt dat je gerust 10 lang kunt browsen met 4G voordat de batterij helemaal leeg is. Persoonlijk denken wij dat dit wel erg lang is maar goed het is wel duidelijk dat de batterij verbeterd is.

Camera

Een van de standaard dingen die altijd verbeterd worden is de camera. Deze is dan weer flink onder handen genomen door Apple. Zo heeft Apple de lens geheel zelf ontwikkeld en hierdoor heeft de nieuwe camera nu een groter bereik (maar liefst 15%). Door de verbeterde software en software upgrade zijn de foto’s nog beter en scherper. Als je een foto maakt dan zal de iPhone 5S eigenlijk meerdere foto’s maken en de software zelf de beste foto uitkiezen.

iPhone 5S - camera

Vingerafdrukscanner

Een van de gaafste nieuwe gadgets die de iPhone 5S heeft is de vingerafdrukscanner. Niet meer vegen maar alleen even scannen. Dit is wel een van de grootste wijzigingen die de iPhone 5S heeft doorgelopen. Je legt je vinger op de homeknop en de telefoon zal zich ontgrendelen als de vingerafdruk matched. Om dit mogelijk te maken is de homeknop van saffier gemaakt (dit verkleind de kans op krassen).

iPhone 5S - vingerafdrukscanner

De vingerafdrukscanner wordt niet alleen gebruikt om de iPhone 5S te ontgrendelen maar ook om te gebruiken in apps. Zo kan je nu instellen dat als je een app koopt in de app store dat je eerst je vingerafdruk moet laten scannen. Mocht op een andere manier het vingerafdrukscannen niet werken kan je altijd als backup nog je pincode invoeren.


*Top* Aanbieding

Apple iPhone 5C
iPhone 5C kopen bij Belsimpel Nu te bestellen!
bij Belsimpel.nl
Bekijk aanbiedingen >>

CATEGORIEËN

  • Aanbiedingen
  • Apps
  • Geruchten
  • Grappig
  • Nieuws
  • Reviews
  • Tips & tricks