iPhone 6

De iPhone 6 gaat de opvolger zijn van de iPhone 5S. De iPhone 5S en iPhone 5C zijn in het najaar van 2013 verschenen. We proberen je zo goed mogelijk up to date te houden van de laatste ontwikkelingen omtrent het nieuwe vlaggenschip van Apple.

iPhone 6 in Nederland te verkrijgen?

Dat de iPhone 6 in Nederland te verkrijgen zal zijn kunnen we wel met zekerheid zeggen maar wanneer precies dat blijft een beetje de vraag. De eerste geruchten deden ons geloven dat de nieuwe iPhone in Augustus gepresenteerd zou worden en kort daarna beschikbaar zou komen. Als we de laatste geruchten mogen geloven zal het eerder in september of oktober gaan gebeuren. We moeten dus ietsjes langer geduld hebben maar we hopen wel dat het de moeite waard gaat zijn.

iPhone 6 Specificaties

Apple had met de iPhone 5S al gekozen voor een uiterlijke wijziging en het lijkt erop dat dit met de iPhone 6 weer gaat gebeuren. De grootste verandering is dat de iPhone 6 in 2 modellen zal uitkomen: 4,7 inch scherm model en 5,5 inch scherm model. Natuurlijk zijn dit allemaal aannames op basis van geruchten maar het model van 4,7 inch schijnt al in productie te zijn genomen. Dat wil dus ook zeggen dat de 5,5 inch model waarschijnlijk een paar maanden later op de markt zal komen omdat er nog geen geluiden zijn opgevangen of dit model al in productie is genomen.

Als we afgaan op de foto’s die zijn opgedoken zal de iPhone 6 ook qua looks wat veranderen. Naar alle waarschijnlijkheid zal die net zo dun worden als de iPod touch en heeft die strepen aan de achterkant. Onderstaande foto’s zijn dummy toestellen hoe experts denken hoe de iPhone 6 eruit komt te zien:

iPhone-6-dummy1

iPhone-6-dummy2


*Top* Aanbieding

Apple iPhone 5C
iPhone 5C kopen bij Belsimpel Nu te bestellen!
bij Belsimpel.nl
Bekijk aanbiedingen >>

CATEGORIEËN

  • Aanbiedingen
  • Apps
  • Geruchten
  • Grappig
  • Nieuws
  • Reviews
  • Tips & tricks