Je iPhone verzekeren echt nodig?


iphone5cbroken

Heb jij je telefoon laten verzekeren? Er zijn veel mensen die hun telefoon hebben laten verzekeren op aanraden van die aardige verkoper. Het klonk allemaal zo aantrekkelijk; als er maar iets gebeurd met je telefoon krijg je dat gewoon uitgekeerd, toch?

Toch is het allemaal niet zo rozengeur en maneschijn heeft de consumentenbond ons laten weten. Zo zijn veel mensen eigenlijk al verzekerd in hun eigen inboedelverzekering, kostbaarhedenverzekering of reisverzekering en betaal je gewoon dubbel.

Dat betekent dus dat je dubbelop verzekerd bent. Natuurlijk wil je het zekere voor het onzekere nemen maar dit is een beetje te veel van het goede. Veel consumenten laten zich door de verkopers onder druk zetten en sluiten maar een verzekering af. De consumentenbond heeft uitgezocht dat je voor een telefoon van rond de 500 euro maar liefst 110 euro per jaar premie betaald.

Tevens betalen veel verzekeringsmaatschappijen geen eens uit als de telefoon gestolen of verloren is en krijg je alleen wat uitgekeerd als er technische problemen zijn. Kan je dan niet beter die 100 euro per jaar zelf houden en desnoods een keer gebruiken voor een reparatie?

Heb jij een verzekering afgesloten en hoeveel betaal jij per maand?Over de auteur:

Jeremy

Leuk dat je mijn website bezoekt! Ik hou je graag op de hoogte van de nieuwe goedkope iPhone van Apple. De laatste aanbiedingen, reviews en nieuws kan je hier lezen. Deze website heeft geen enkele relatie met Apple en dus onafhankelijk!

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.


*Top* Aanbieding

Apple iPhone 5C
iPhone 5C kopen bij Belsimpel Nu te bestellen!
bij Belsimpel.nl
Bekijk aanbiedingen >>

CATEGORIE√čN

  • Aanbiedingen
  • Apps
  • Geruchten
  • Grappig
  • Nieuws
  • Reviews
  • Tips & tricks