NIEUWSiphone-6

Apple is druk bezig met de voorbereidingen op de Wordwide Developers Conference (WWDC).Nu is het de franse website NWE gelukt om beslag te leggen op een filmpje waar naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe iPhone 6 te zien is.

In het filmpje is een soort van presentatie te zien waar afbeeldingen van de iPhone 6 te zien is. De meeste mensen denken dat het hier om de 4,7 inch variant gaat. Het filmpje is niet van al te goede kwaliteit maar geeft ons wel een idee.

Lees verder


iphone6-augustus

Insiders weten te melden dat de iPhone 6 niet in september gelanceerd zal worden maar 1 maand eerder namelijk in augustus. Deze ‘insiders’ zijn werknemers die werken binnen de Taiwanese fabrieken waar de nieuwe iPhone gemaakt wordt.

Het is niet bekend wat de achterliggende reden zou zijn voor Apple om de nieuwe iPhone 1 maand eerder te lanceren. Wel lijkt het erop dat er twee versies zullen komen en de een in augustus en de ander in september gelanceerd zal worden.

Lees verder


iphone6_batterij

De zomer komt er weer aan en daarmee ook de geruchten voor de nieuwe iPhone 6. Dat er een nieuwe iPhone 6 gaat komen kunnen we wel van uitgaan, hoe deze eruit komt te zien met welke functionaliteiten daar kunnen we lekker over dagdromen.

Een gerucht dat nu sterk de ronde doet is dat de iPhone 6 in twee varianten beschikbaar zal komen; een van 4,7 inch en een van 5,5 inch. Vooral de 5,5 inch variant schijnt wat vertraging te hebben opgelopen door de ontwikkeling van de batterij.

Lees verder


iphone-6-nederland-5

De iPhone 5S en iPhone 5C zijn nog vers van de pers of er zijn al genoeg geruchten omtrent de nieuwe iPhone; de iPhone 6. Er lijken foto’s op Internet te circuleren waarop de nieuwe iPhone 6 te zien zou zijn.

Zoals ook bij de oudere iPhone versies zijn de foto’s gepubliceerd op de Chinese variant van Twitter, Wiebo. Het lijkt erop dat de foto’s afkomstig zijn uit de fabriek van Foxconn. In eerste instantie valt op dat de iPhone 6 wat groter zal zijn dan al zijn voorgangers.

Lees verder


iphone5c_flop

De analisten zijn het er nog niet over eens; is de iPhone 5C een flop of juist een regelrechte hit? De ene analist geeft aan dat de verkoopcijfers erg tegenvallen, maar wil dat dan gelijk zeggen dat het een flop is?

Nu lijkt het erop dat, ondanks de tegenvallende verkoopcijfers, de iPhone 5C in de USA beter is verkocht dan vrijwel alle concurrenten. Waren de verwachtingen dan zo hoog dat het gelijk de stempel flop krijgt?

Lees verder

*Top* Aanbieding

Apple iPhone 5C
iPhone 5C kopen bij Belsimpel Nu te bestellen!
bij Belsimpel.nl
Bekijk aanbiedingen >>

CATEGORIEËN

  • Aanbiedingen
  • Apps
  • Geruchten
  • Grappig
  • Nieuws
  • Reviews
  • Tips & tricks