Prijzen nieuwe iPhones bij T-Mobile bekend


Prijzen T-Mobile - 3

De iPhone 5C zal vanaf 139,95 euro te kopen zijn bij T-Mobile. De iPhone 5S zal iets duurder zijn en vanaf 229,95 euro te kopen zijn bij T-Mobile. Dit alles blijkt uit een prijslijst die de website TelecomVergelijker.nl in handen heeft gekregen.

Deze prijzen zijn gebaseerd op een T-Mobile Stel Samen abonnement met 500 min en 5000 MB van 59 eu per maand. Het is altijd weer een hoop geld voor een nieuwe telefoon maar je krijgt wel de beste iPhone van dit moment voor terug.

Gelukkig heeft T-Mobile het een keer begrepen, in plaats van nieuwe klanten altijd maar de beste aanbiedingen te doen geeft T-Mobile nu juist bestaande klanten extra voordeel. Bestaande klanten betalen tot 50 euro minder voor de aanschaf van de iPhone 5C of iPhone 5S.

Ook is duidelijk geworden dat T-Mobile alle klanten vanaf 18 november op het 4G netwerk zal overhevelen. Dit alles zonder extra kosten. Tevens zullen er geen extra kosten in rekening worden gebracht als je over je data limiet gaat.

De iPhone 5C en iPhone 5S zullen vanaf 25 oktober te verkrijgen zijn bij T-Mobile. Hieronder volgt een lijst van prijzen voor beide telefoons.

Prijzen T-Mobile - 1

Prijzen T-Mobile - 2Over de auteur:

Jeremy

Leuk dat je mijn website bezoekt! Ik hou je graag op de hoogte van de nieuwe goedkope iPhone van Apple. De laatste aanbiedingen, reviews en nieuws kan je hier lezen. Deze website heeft geen enkele relatie met Apple en dus onafhankelijk!

Plaats een reactie

Je e-mail adres zal bij het plaatsen van je reactie niet worden getoond.


*Top* Aanbieding

Apple iPhone 5C
iPhone 5C kopen bij Belsimpel Nu te bestellen!
bij Belsimpel.nl
Bekijk aanbiedingen >>

CATEGORIEËN

  • Aanbiedingen
  • Apps
  • Geruchten
  • Grappig
  • Nieuws
  • Reviews
  • Tips & tricks